Unibet Esittely

Unibet on tunnettu pohjoismaalainen vedonlyöntiyhtiö. Monet suomalaiset urheilustarat ovat vuosien varrella edustaneet yhtiötä. Unibetin mainoksissa on saattanut vilahtaa muiden muassa Ville Wahlbeck, Jens Kyllönen, Amin Asikainen ja Esa Tikkanen.

Suomi on aina ollut Unibetille tärkeä markkina ja suomalaisista pelaajista pidetään Unibetillä hyvää huolta. Tästä osoituksena ovat verovapaat voitot (lisenssi Maltalla) ja suomenkieliset sivut sekä asiakaspalvelu.

Rahansiirrot

Unibetille tehtävät talletukset ja nostot voi suorittaa usealla eri tavalla. Talletukset voi suorittaa Visalla, Visa Electronilla, Mastercardilla, Netellerillä, Moneybookersilla tai pankkisiirrolla. Voitot voi nostaa suoraan pankkitilille, Netelleriin tai Moneybookersiin. Pankkitalletukset hoituvat nettipankin välityksellä.

Bonus

Unibetin ensitalletusbonus on muotoa 50%/€100 eli bonusta maksetaan puolet talletuksesi 100 euroon asti. Maksimibonuksen saat tallettamalla €200.

Lainaus Unibetin bonuksen käyttöehdoista: Tarjous koskee vain uusia, 18-vuotta täyttäneitä asiakkaita. Ennen ensimmäistä nostoa, bonussumma sekä alkuperäinen talletus tulee kierrättää vähintään kuusi kertaa urheiluvedonlyönnissä (minimikerroin 1.40). Bonus on 100% tallettamastasi summasta 50 euroon saakka. Mikäli talletat 10 euroa, saat 10 euron bonuksen. Pokeri- ja Casinopelit eivät kuulu tarjouksen piiriin.
Huomaa! Tämä bonus on voimassa vain Suomessa asuville.

0-0 -takuu Mestarien Liigaan. Tee veto mihin tahansa Mestarien liigan ensimmäinen- tai viimeinen maalintekijä, tulosveto- tai puoliaika/lopputulos -kohteeseen. Mikäli ottelu päättyy 0-0 tulokseen, Unibet palauttaa kaikkien häviävien ensimmäinen- ja viimeinen maalintekijävetojen, tulosvetojen sekä puoliaika/lopputulos-vetojen panokset!

Tarjotut kohteet

Jääkiekko: SM-liiga, Mestis, Ruotsin Elitserien ja Allsvenskan, NHL, KHL,  Norjan Elitserien, Slovakian Liiga, Saksan DEL, Italian ja Tsekin Liiga.

Jalkapallo: Kaikki Euroopan pääsarjat, sarjoja Etelä-Amerikasta sekä tietenkin kansainväliset maaottelut.

Muut kohteet: Moottoriurheilu, kamppailulajit, nyrkkeily, darts, jääpallo, käsipallo, lentopallo, salibandy, biljardi, snooker, rugby ja monia monia muita kohteita…

Live Stream

Unibetin kautta voit seurata satoja liveurheilutapahtumia kuukaudessa. Lajeista mukana ovat ainakin jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, tennis, squash, darts, kriketti, rugby ja käsipallo. Jalkapallosta näytetään päivittäin todella monta ottelua ja näiden mukana kaikki kauden 2010-11 La Liga matsit!

Vieraile Unibetin nettisivuilla.