NordicBet Esittely

NordicBet tarjoaa paljon pelattavaa painottaen vahvasti poihjoismaisia kohteita. Myös suurin osa asiakkaista tulee Pohjoismaista ja tämä heijastuukin yhtiön kertoimiin jotka ovat paikoin viritetty todella pienellä talon edulla. Tästä syystä ja mehevästä ensitalletusbonuksesta (100%/€100) jotuen tämä Maltalle lisensoitu vetoyhtiö kannattaa ehdottomasti lisätä vetoyhtiöiden joukkoon.

Rahansiirrot

Talletuksen voit tehdä usealla eri tavalla: voit tehdä talletuksen luottokortin, ClickandBuyn, Entropayn, Netellerin, Moneybookersin tai tavallisen pankkisiirron välityksellä.

Nostoja voi suorittaa Netelleriin, Moneybookersiin, WebMoneyn tai suoraan pankkitilille.

Bonus

100% kirjautumisbonus €100 asti. Tee talletus osoitteessa www.nordicbet.com ja saat talletuksen tuplana tilillesti €100 asti!

Tarjotut kohteet

Jääkiekko: SM-liiga, Ruotsin Elitserien ja Allsvenskan, NHL, KHL, Norjan Elitserien

Jalkapallo: Kaikki Euroopan pääsarjat sekä kansainvälinen jalkapallo. Pienemmistä sarjoista listalla on mm. Bulgarian, Australian, Intian ja Itävallan Liigat .

Muut kohteet: Moottoriurheilu, kamppailulajit, nyrkkeily, jääpallo, käsipallo, lentopallo, snooker sekä rugby.

Ilmainen Jääkiekon MM-kisaveto

Jos ensimmäinen livevetosi jääkiekon MM-kisoihin ei osu, niin Nordicbet panoksesi aina 5€ asti!

Sinun täytyy vain kirjautua pelitilillesi ja klikata kohtaa Talletus. Sen jälkeen klikkaa bonuskoodi ja syötä koodi ICEHOCKEY avautuvaan tyhjään kenttään. Tämän jälkeen lyö sellainen veto, joka sisältää vähintään yhden LiveBet kohteen jääkiekon MM-kisoista. Jos ensimmäinen jättämäsi liveveto ei ole voittava veto, niin me palautamme panoksesi pelitilillesi aina 5€ saakka. Panos palautetaan 24h kuluessa ottelun päättymisestä.

Live Stream

Kyllä! Tarjonta on täysin ilmaista Suomen, Ruotsin, Tanskan, Norjan, Viron, Latvian ja Liettuan asuville. Huomaa kuitenkin, että sinun täytyy olla kirjautuneena sisään ja lisäksi sinulla täytyy olla rahaa pelitililläsi jotta voisit katsoa livekuvaa.

Nordicbet