Liveseuranta

Tällä sivulla esittelemme netin parhaat paikat urheilutapahtumien liveseurantaan. Esitellyt sivustot ovat joko täysin ilmaisia tai erittäin halpoja. Liveseurannan kautta saat vedonlyönnistä kaiken jännityksen irti!

Myp2p

(29.8.2011: Myp2p:llä tekijänoikeudellisia ongelmia. Osoite muutettu http://myp2p.bz. Tosin vain muutamat linkit toimivat.)

Mitä tarjotaan?
MyPeerToPeer (Myp2p) on erikoistunut urheilulähetysten välittämiseen. Se kokoaa sivuilleen linkkejä, jotka ohjaavat vierailijan otteluita näyttäville sivuille. Jotkin sivuista vaativat tietyn ohjelmiston lataamista ja asentamista, mutta ilman ohjelmiakin pärjää vallan mainiosti.

Myp2p.eu tarjoaa todella paljon vaihtoehtoja jalkapalloon, NHL:ään, NBA:n, Tennikseen, MLB:n, krikettiin ja moneen muuhun urheilutapahtumaan. Tämän lisäksi voit katsoa myös Live TV-kanavia heidän sivuillaan.

Mitä maksaa?
Ei yhtään mitään. Tapahtumia välittävät sivustot toimivat mainosrahotteisesti, joten sinun ei tarvitse edes rekisteröityä mihinkään nauttiaksesi live-otteluista.

Tutustu Myp2p:n tästä linkistä.

.


Veetle.com

Mitä tarjotaan?
Lähinnä TV-sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja sekalaisia komediavideoita, mutta Veetlestä löytyy myös urheilua. Etenkin isoimmat urheilutapahtumat, NHL ja nyrkkeilyottelut näytetään.

Mitä maksaa?
Ei mitään, mutta sinun täytyy ladata Veetlen softa katsoaksesi ohjelmia.

Tutustu Veetleen tästä linkistä.

Soccertvlive.net

Mitä tarjotaan?
Soccertvlive.net tarjoaa liveseurantalinkkejä niin jalkapalloon, jääkiekkoon, koripalloon, tennikseen, kamppailulajeihin, moottoriurheiluun, golfiin kuin amerikkalaiseen jalka- ja pesäpalloonkin. Pienemmistä lajeista mukana on rugby, darts, snooker ja käsipallo. Tämän lisäksi tarjolla on linkkejä live-tv:n katseluun.

Mitä maksaa?
Ei sitten yhtään mitään.

Tutustu Soccertvlive.netiin tästä linkistä.

Bet365

Mitä tarjotaan?
Bet365 lähettää liveseurantaa 4 000 tapahtumasta vuosittain. Esimerkiksi jalkapallosta näytetään seuraavia liigoja: Italian Serie A, Mestarien Liiga, UEFA Cup, Copa Libertadores, Portugalin Supa Liga, MLS, Venäjän Premier League, Japanin J Liiga, Kiinan Super Liiga ja paljon muita.

Samoin tenniksestä, eurooppalaisesta koripallosta ja lentopallosta on mahdollisuus nauttia Bet365 liveseurannan välityksellä. Samalla, kun seuraat pelejä livenä voit tietenkin myös lyödä niistä vetoa Bet365 In-Play vetojen kautta.

Mitä maksaa?
Bet365:n liveseuranta on täysin ilmainen. Sinun täytyy vain avata tili ja kun kirjaudut sisään löydät tarjottavat linkin näytettäviin tapahtumiin helposti yläpalkista.

Avaa Bet365-tili tästä linkistä. Muistathan, että voit saada vedonlyöntiin 100% ensitalletusbonuksen €100 asti.

Lue Bet365 esittely tästä linkistä.

.

Betfair

Mitä tarjotaan?
Jalkapallo: Italian Serie A, Etelä-Amerikan cup, CONCAF Champions League, MLS, Hollannin Eresdivisie, UEFA Eurooppa-liiga, maaottelut ja paljon muuta.
Tennis: ATP- ja WTA-turnaukset, kaikki Masters Series tapahtumat mukaan luettuna.
Eurooppalaista koripalloa sekä kaikki Britannian ja Irlannin hevoslähdöt.

Mitä maksaa?
Betfairin liveseuranta on täysin ilmainen tilin tehneille asiakkaille, poislukien jotkin hevoskilpailut.

Avaa Betfair-tili tästä linkistä ja hyödynnä live-pelit ja Betukan €30 ilmaisveto.

Lue Betfair esittely ja lisäinfo ilmaisvedosta tästä linkistä.

.

Nordicbet

Mitä tarjotaan?

Nordicbetillä on tarjolla liveseurantaa huippujalkapallosta monesta eri maasta. Tarjonnasta löytyy Italian, Belgian, Ranskan, Hollannin, Portugalin, Skotlannin, Tanskan Ruotsin, Puolan, Australian, Japanin, Argentinan, Brasiliann, Meksikon ja USA:n pääsarjoja. Lisäksi mukana on Englannista Cup-otteluita ja alemman sarjan otteluita. Eikä tarjonta lopu jalkapalloon, lähetyksiä näkyy myös tenniksestä, koripallosta, lentopallosta, käsipallosta ja snookerista.

Mitä maksaa?

Tarjonta on täysin ilmaista Suomen, Ruotsin, Tanskan, Norjan, Viron, Latvian ja Liettuan asuville. Huomaa kuitenkin, että sinun täytyy olla kirjautuneena sisään ja lisäksi sinulla täytyy olla rahaa pelitililläsi jotta voisit katsoa livekuvaa.

Avaa Nordicbet-tili tästä linkistä.

Lue esittely tästä. .

Nordicbet

Unibet

Mitä tarjotaan?

Unibetin kautta voit seurata satoja liveurheilutapahtumia kuukaudessa. Lajeista mukana ovat ainakin jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, tennis, squash, darts, kriketti, rugby ja käsipallo. !

Mitä maksaa?

Sinun täytyy vain avata tili Unibetille ja klikata itsesi Live-vedonlyöntisivulle. Tältä sivulta pääset valitsemaan liveseurannan kätevästi haluamasi lajin mukaan. Unibet tarjoaa vedonlyöntiin 100% ensitalletusbonuksen €50 asti.

Avaa pelitili Unibetille tästä linkistä.

.

Anywheretv

Mitä tarjotaan?
Anywheretv.fi on suomalaisia tv-kanavia näyttävä verkkosivusto. Sivusto näyttää hieman kuolleelta, mutta kanavat toimivat hyvin satunnaista tökkimistä lukuunottamatta. Mikäli et omista tv:tä tai asut ulkomailla sinun kannattaa tutustua anywheretv.fi:n, sillä täältä voit seurata kotimaan televisiossa näytettävät urheilulähetykset suomen kielellä selostettuna.

Mitä maksaa?
Ei mitään, mutta vaatii nopean rekisteröitymisen sivustolle.

Tutustu Anywheretv:seen tästä linkistä.

Futbol24.com

Mitä tarjotaan?
Ei varsinaista liveseurantaa, mutta tarjoaa kaikkiin mahdollisiin vähänkin merkittäviin jalkapallo-otteluihin livetulospalvelun. Tulospalvelu kattaa kymmeniä maita sekä liigoja ja satoja otteluita päivittäin. Futbol24 on alunperin puolalainen verkkosivu, joka on tänä päivänä käännetty viidelle eri kielelle joista yksi on englanti.

Maalin syntyessä futbol24.com ilmoittaa siitä äänimerkillä, joka voi aiheuttaa yllättävänkin koukuttavan jännityselementin vetojen seurantaan. ;)

Mitä maksaa?

Ei niin mitään.

Futbol24.com toimii erittäin hyvänä lisänä liveseurannalle pelien jännittämiseen. Vieraile sivulla tästä linkistä.