Betfair Esittely

Betfair mainostaa itseään maailman suurimpana vedonlyöntiyhteisönä ja sitä se saattaa hyvin ollakin. Betfairin vetopörssi suorittaa yli viisi miljoonaa vetotransaktiota päivittäin ylittäen näin kaikkien Euroopan osakepörssien yhteenlasketut transaktiot. Betfair ei ole maailman ainut vetopörssi, jossa pelaajat ostavat ja myyvät kertoimia toinen toisilleen, mutta se on maailman likvidein. Tämä tarkoittaa sitä, että a) vetokohteita sekä ostajia ja myyjiä on paljon, b) kerroinvaihtelut esimerkiksi livepelien aikana muodostuvat pieniksi ja c) sure- ja suojausbetsien lyöminen on helppoa.

Pelattavaa löytyy miltei joka päivä ja etenkin suuremmat arvokisat tarjoavat mehukkaita paikkoja iskeä paljon faneja omaavia joukkueita vastaan. Mikäli sinulla ei ole tiliä Betfairilla, et voi kutsua itseäsi edes harrastelijaksi vedonlyönnissä. Avaa tili tästä linkistä.

Rahansiirrot

Rahansiirrot toimivat Visalla, MasterCardilla, Netellerillä, Moneybookersilla, Click2Paylla, shekeillä sekä pankkisiirroilla.

Bonus

Ilmainen €30 veto. Tee talletus ja lyö vähintään €20 veto, mikäli vetosi ei mene oikein Betfair hyvittää vedosta €30 takaisin. Huomaa, että veto on lyötävä 21 päivän sisällä tilin rekisteröimisestä. Lue käyttöehdot täältä.

Tarjottavat kohteet

Jääkiekko: SM-liiga, Mestis, Ruotsin Elitserien ja Allsvenskan, NHL, KHL, Sveitsin NLA, Norjan Elitserien, Valko-Venäjän Extraliga, Itävallan EHL, Slovakian Liiga, Saksan DEL, Tanskan Liiga.

Jalkapallo: Kaikki Euroopan pääsarjat sekä kansainvälinen jalkapallo. Pienemmistä sarjoista listalla on mm. Sveitsin, Irlannin, Kyproksen, Tsekin, Walesin ja Romanian Liigat. Tuhansia vetokohteita avoinna koko ajan.

Muut kohteet: Moottoriurheilu, kamppailulajit, nyrkkeily, darts, jääpallo, käsipallo, lentopallo, salibandy biljardi, snooker, rugby, TV-ohjelmat, politiikka, maailman osakepörssit ja monia monia muita kohteita…

Live Stream

Betfairin live stream on täysin ilmainen tilin tehneille asiakkaille, poislukien jotkin hevoskilpailut.

Avaa tili Betfairille ja ryhdy itse vedonvälittäjäksi!