Bet365 Esittely


Bet365 on yksi Iso-Britannian ja Euroopan johtavista vedonlyöntiyhtiöistä. Sillä on yli 700 työntekijää ja 1,5 miljoonaa asiakasta ja se on lisensoitu Iso-Britanniaan.

Rahansiirrot:

Bet365.com tekee kaiken mahdollisen, että rahansiirrot sujuisivat mutkattomasti. Tämän vuoksi vedonlyönti-, pokeri- ja kasinotili toimii yhdellä ja samalla tilillä eikä niiden väliseen rahansiirtelyyn näin ollen ole tarvetta. Talletuksia voi tehdä muun muassa seuraavilla tavoilla: Luottokortit (Visa, Mastercard, Eurocard), Neteller, Instadebit, Ukash, Asia365, Stone-Pay, MoneyTT, 1-Pay, Moneybookers, paysafecard, Entropay, Western Union, Click2Pay, Fast Bank Transfer, Federal Express, pankkitalletuksena tai shekkinä.

Rahannostoja voi suorittaa milloin tahansa. Luottokorttiyhtiöt veloittavat nostoista pienen summan, mutta nettipankit kuten Neteller ja Moneybookers ovat nopeita ja toimivia Bet365 kanssa asioidessa.

Bonus:

Bet365 tarjoaa 100% bonuksen tallettamallesi summalle 100 euroon asti. Bonuksen saat tilillesi, kunhan ensin lyöt vetoja vähintään ensitalletuksen verran. Bonus on nostettavissa, kunhan talletuksen ja bonuksen summa on kierrätetty vetoihin vähintään kuusi kertaa.  Lisätietoja bonuksesta (Promotions –> Open account offer).

Tarjotut kohteet:

Yhtiön vedonlyöntipuoli tarjoaa kohteita todella laajasti lähes jokaiseen urheilu- ja vedonlyöntitapahtumaan. Kertoimet etenkin eurooppalaiseen jalkapalloon sekä Englannin Valioliigaan ovat varsin maistuvia, mutta vetokohteita löytyy myös Tenniksestä, Kriketistä, Rugbystä, Purjehduksesta, NFL:stä, NHL:stä, NBA:sta, Golfista, USA:n yliopistourheilusta sekä hevosista.

Live Stream

Bet365 näyttää päivittäin parhaimmillaan jopa kaksikymmentä vetokohdetta live streamina. Sinun täytyy avata tili nauttiaksesi suorista urheilutapahtumista.

Avaa Bet365 tili ja jännitä vetoja livenä!