Jos olet ensimmäistä kertaa sivuillamme tai sinulla on kysyttävää rakesta ja rakebackista, suosittelemme tutustumaan alla olevaan Rakeback UKK:n.

Mikä on rake?

“Rake” on se summa, jonka pokerihuone ottaa jokaisesta potista maksuksi pelin järjestämisestä. Potista otettu summa vaihtelee pelitasojen mukaan, mutta on yleensä keskimäärin $1-$3 kättä kohden.

Kuinka rake lasketaan?

Yleisesti käytössä olevia keinoja raken laskemiseksi:

Dealt Cards

  • Pelaajan katsotaan osallistuvan pottiin, mikäli hänelle on vain jaettu kortit. Tällöin ei ole väliä passaako (fold) pelaaja välittömästi vai ei. Jos esimerkiksi pöydässä on kuusi pelaajaa ja potista otettu rake on $3, niin jokaisen pelaajan maksama rake on tässä tapauksessa $0,5.

Average Contributed

  • Rake lasketaan samoin kuin Dealt Cards -keinossa, mutta nyt pelaajan täytyy maksaa edes jokin osa potista. Mikäli pelaaja passaa maksamatta, tällöin pelaajan osuus rakesta on myös nolla. Jos esimerkiksi $60 potista otetaan rakea $3 ja neljä pelaajaa kuudesta on osallistunut pottiin maksamalla osan tästä, niin jokaisen näiden neljän pelaajan osuus rakesta on 1/4-osa huolimatta pottiin maksetusta osuudesta.

Weighted Contributed

  • Tällä keinolla laskettuna pelaajan osuus rakesta on sama kuin hänen painotettu osuus koko potista. Jos esimerkiksi potti on $60, rake $3 ja pelaajan osuus potista $2, niin tällöin hänen osuus rakesta on (2/60*$3) eli $0,1.

Mikä on rakeback/cashback?

Kun avaat tilin Spungershow:n kautta jollekin suosittelemistamme pokerihuoneista, saat osan jokaisesta rake-eurostasi rahana takaisin. Tätä takaisinmaksua kutsutaan rakebackiksi tai cashbackiksi. Termiä “rakeback” käytetään yleensä silloin, kun pelaajan EI tarvitse vaihtaa pokerihuoneen tarjoamia pisteitä rahaksi vaan osa rakesta maksetaan pelaajalle automaattisesti. Termiä “cashback” käytetään yleensä silloin, kun pokerihuoneella on käytössä VIP-ohjelma ja jokainen rake-euro vastaa jotakin summaa VIP-pisteitä. Kerättyäsi tietyn määrän pisteitä voit vaihtaa nämä pisteet rahaksi.
Ei ole väliä millä tasolla pelaat, olet sitten ammattilainen tai hupipelaaja, rakeback nostaa voittojasi huomattavasti ja omalta osaltaan mahdollistaa voittavan pokerin pelaamisen.

Mikä on “Kokonaisrake” tai “Nettotuotto”?

Jokainen pokerihuone voi käyttää eri termiä kokonaisrakesta (Total Rake) tai nettotuotosta (Net Revenue), mutta lähtökohtaisesti se on maksamasi koko rakesumma, jonka pokerihuone on sinulle laskenut. Rakeback on aina prosenttiosuus tästä summasta.

Milloin rakeback/cashback maksetaan minulle?

Useimmat pokerihuoneista maksavat rakebackin ja cashbackin automaattisesti pokeritilillesi. Jotkut huoneet maksavat viikoittain, kahden viikoin välein tai kuukausittain. Joillakin huoneista on käytössä VIP-ohjelma, jonka pisteet on vaihdettavissa rahaksi kun tietty pistemäärä on saavutettu.

Voinko saada muita bonuksia rakebackin lisäksi?

Kyllä voit! Rakebackin lisäksi olet oikeutettu pokerihuoneen muihin mahdollisiin bonuksiin kuten ensitalletus- ja uudelleentalletusbonuksiin, rakekisoihin sekä muihin promootioihin. Joissakin tapauksissa bonukset voidaan vähentää kokonaisrakestasi, mutta on parempi ottaa molemmat kuin pelkkä bonus tai rakeback.

Mikä on ensitalletusbonus?

Kun pelaaja aloittaa uudella pokerihuoneella pelaamisen, huone tarjoaa kannustimia pelaajille että he tekisivät ensimmäisen talletuksensa. Yleensä pokerihuoneet vaativat tietyn summan talletusta ennen bonuksen antamista. Useimmiten bonus täytyy vapauttaa pienissä erissä pelaamalla tietty määrä käsiä tai keräämällä tietty määrä rakea tai pisteitä. Yleensä ensitalletusbonuksilla on myös ennalta määrätty vapautusaika, esimerkiksi 30 tai 60 päivää, jonka jälkeen bonus ei ole enää voimassa.

Mikä on uudelleentalletusbonus?

Ajoittain pokerihuoneet tarjoavat pelaajilleen uudelleentalletusbonuksia. Nämä bonukset on kohdistettu jo tilin tehneille pelaajille ja usein vaatimukset bonuksen vapauttamiseen ovat samat kuin ensitalletusbonuksen tapauksessa.

Mistä voin saada lisätietoa rakebackista?

Käy läpi SpungerShown muita sivuja saadaksesi tarkemman kuvan pokerihuoneiden tarjoamista rakeback- ja cashbacktarjouksista.

Voit myös lähettää kysymyksen sähköpostilla osoitteeseen info@spungershow.com. Sama osoite toimii myös messengerissä. Ota rohkeasti yhteyttä!