Poker Kings Esittely

Poker Kings RatingPoker Kings RatingPoker Kings RatingPoker Kings RatingPoker Kings RatingPoker Kings RatingPoker Kings RatingPoker Kings Rating  8 / 10 Download Poker Kings Visit Poker Kings
Pokerihuone Poker Kings
Sivuston osoite www.pokerkings.com
Ohjelma Boss Media
Bonus 100% / €300
Bonuskoodi Käytä linkkiä
Download Poker Kings
Poker Kings Lobby  Poker Kings Lobby

  • Lisenssi Maltalla – verovapaat voitot suomalaisille
  • 30% kiinteä rakeback – maksetaan kuukausittain
  • 100% ensitalletusbonus €300 asti

Poker Kings kuuluu Boss Media pokeriverkkoon ja tarjoaa pelejään neljällä – dollari, euro, punta ja Turkin liira – eri valuutalla. Pokerilisenssi on hankittu Maltalta, joten voitot ovat suomalaisille verovapaita. Rahansiirtoihin käy tuttujen Moneybookersin, Netellerin, Visa/Mastercard -luottokorttien lisäksi ClickandBuy, FireBuy sekä Paysafecard.

Pokeriohjelma
Bossin pokeriohjelma pyörii sulavasti ja suosituimpien pokerivariaatioiden, Omahan ja Texun, lisäksi tarjolla on myös suomalaisille tuttua Sököä. Shorttiringit pelataan viiden pelaajan kesken ja täydet pöydät kymmenellä pelaajalla.

Bonus ja promootiot
Tarjolla on 30% rakebackin lisäksi 100% ensitalletusbonus €300 asti. Jokaisesta €25 rakea pelaaja saa €5 bonusta. Huomaa kuitenkin, että ensitalletusbonus vähennetään rakebackistä ja että pelaajan on tuotettava vähintään €100 rakea saadakseen rakebackiä.

Yli 20 takuuturnausta päivittäin ja sunnuntaisin suurimmat €75 000 ja €100 000 takuupotit.

24.1. alkavat satelliitit Irish Poker Openiin. 20.2. ja 13.3. järjestettävistä online finaaleista voi voittaa €5 000 arvoisia turnauspaketteja Dubliniin.

Uusille pelaajille sekä rahallisesti pienemmistä peleistä kiinnostuneille Poker Kings järjestää paljon freerolleja ja VIP-pisteturnauksia.

Aloita pelit Poker Kingsillä ja avaa tilisi tästä linkistä!