Noxwin Esittely

Noxwin RatingNoxwin RatingNoxwin RatingNoxwin RatingNoxwin RatingNoxwin RatingNoxwin RatingNoxwin RatingNoxwin Rating  9 / 10 Download Noxwin Visit Noxwin
Pokerihuone Noxwin
Sivuston osoite www.noxwin.com
Ohjelma Entraction
Bonus 150% / €1000
Bonuskoodi SPUNGER5000
Download Noxwin
Noxwin Lobby  Noxwin Lobby

 • Pelilisenssi Maltalla – verovapaat voitot suomalaisille
 • Super ensitalletusbonus 150% €1 000 asti! 30 päivän vapautusaika talletuksesta. Talletuskoodi: SPUNGER5000
 • Entraction takaa erinomaisen pelattavuuden ja mielenkiintoiset promootiot
 • Huoneen VIP-cashback aina 45% asti tai 30% kiinteä rakeback
 • Paljon satelliitteja EMOP-kiertueelle
 • Rahansiirrot Nordean pankkitunnuksilla

Huom! Valittaessa portaittaisen Monthly VIP:n tai kiinteän 30% rakebackin väliltä tulee sinun lähettää postia osoitteeseen support@noxwin.com. Kerro viestissä kumman tavan haluat sekä pokerinimikerkkisi.

Noxwin eli “Noxu” pyörittää Maltalle lisensoitua pelipakettiaan asiakkaistaan huolehtien. Pienen pelifirman lippulaivana toimii pokeri, jonka se on fiksusti sijoittanut Entractionin pokeriverkkoon. Noxwin tarjoaa hurmosbonuksen ensitallettajille – 150% €1 000 asti. Lisäksi tarjolla on huoneen VIP-cashback, rakekisat sekä Nordean pankkitunnuksilla tapahtuvat rahansiirrot.

Noxwinillä ei ole puutetta NL Holdemin pelaajista, mutta Entractionin verkossa on se hyvä puoli että siellä voi pelata myös tuntemattomampia pelivariaatioita. Telesina, Amerikana, 5 Card Draw, viiden kortin Omaha High ja High Low sekä suomalaisille tuttu Sökö löytyy valikoimasta.

Pelaajien taso Entractionin verkossa vaihtelee. Esittelyn kirjoittaja pelaa Noxwinillä paljon 5 Card Omaha High Lowta ja tätä peliä hyvin ymmärtäviä pelaajia ei ole paljon. NL Texas Holdem pelaajat ovat suurelta osin varsin tiukkoja ja löysän aggressiivinen pelaaja pystyy käyttämään tätä hyvin hyödykseen.

Trafiikki
Päivän parhaimpina ajankohtina pelaajia käteispeleissä voi olla 6 000 ja turnauksissa 14 000 asti. Sökön, Telesinan, ja viiden kortin variaatioiden pelaajia on mukavasti varsinkin ilta-aikaan.

Pokeriohjelma
Entracionin pokeriohjelma itsessään pöyrii mukavasti ilman suurempia katkoksia yhteydessä, pöytien kokoa voi muuttaa portaattomasti, isommissa poteissa tarjolla on enemmän miettimisaikaa ja tietenkin voit kirjoittaa ylös pelaajakohtaisia muistiinpanoja ja etsiä heitä pelaajahaulla. Risuja ohjelma saa ajoittain toimimattomista käsihistorioista.

Bonus ja muut promootiot

Iron Man EMOP Riga – €18 200

Noxwin järjestää aikavälillä 4.-30. lokakuuta freerolleja Barcelonan EMOPiin (29.9.-2.10.).  Jokaisen freerollin pääpalkintona on €2 600 arvoinen EMOP-turnauspaketti. Pakettiin sisältyy turnauksen sisäänosto €1 650, neljä hotelliyötä sekä €350 käyttörahaa.

Freerolleihin osallistutaan VIP-pisteillä ja ensimmäisen turnauksen sisäänosto on 10 VIP-pistettä, mutta sisäänostot nousevat koko ajan ja samalla myös niiden osallistujamäärä laskee.

Katso lisätietoja täältä.

Lokakuu VIP Matrix

VIP Matrix -kampanja on käynnissä 3.10  ja 31.10.2011 välisenä aikana. Kaikki tuolloin ansaitut VIP-pisteet lasketaan mukaan Matrixiin.

Ainoastaan yksi palkinto/ pelaaja, ensin lasketaan päivittäiset VIP-piste vaatimukset ja sen jälkeen päivien lukumäärä. Esim. jos pelaaja tienaa 15 VIP-pistettä 27 päivää ja 50 VIP-pistettä 14 päivää, pelaaja saa paikan 5 000 € Ilmaisturnaukseen. 

100 000 €  Takuuturnaus pelataan 6. marraskuuta. Jos pelaaja voittaa EMOP-paketin hän voi valita jos ottaa EMOP Riika paketin tai vaihtoehtoisesti 1 800 € käteistä. Alla palkintotaulukko.

Sit and Go -leaderboard

 • Ajalla 1.10.-31.10.2011
 • Palkintoja €30 000 arvosta
 • Jokaisesta sittarista pisteitä, poislukien Double or Nothing
 • Kolme eri palkintosarjaa, Low €1-€5, Medium €10-€30, High €50+
 • Palkinnot: €5 000 Low, €10 000 Medium, €15 000 High

Tee Noxwin-tili tästä linkistä!