WPT Malta Päivä 1a

September 20, 2011 - by admin · Filed Under Blogi Leave a Comment 

Phil Helmuth tuli, näki ja luhvasi väärää kaveria heti pöytään ehdittyään . Italiaano, Federico Cippolini, otti niin kuuman (tai kumman) kopin, että tässä saatettiin nähdä tuleva turnausvoittaja tositoimissa. :P Menen Philin pöydän viereen reilille ja ottamaan kuvia, kun alkaa tapahtua. Preflop actionia en nähnyt, mutta flop on  Jh4c3h. Phil lyö flopin ja menee turnilla, 5c, allin 18k. “Kalla Kalla” Cippolini miettii pitkään ja päättää kopata Philin. Kortit nurin ja Helmuthin pilli Ks7s on pahasti takana, sillä Cippolinilla on — A6o!! Onhan siinä open ender eli “kalla”!

Helmuthin kommentit käden jälkeen: “I haven’t played that kind of hand in a long time. I don’t know if I should give him credit for that or not. What can he beat? I have to have exactly king high.” Niin, mutta Fili kun sillä on open ender.

Alla olevien kuvien tekstit: 1. Kuva flopilta. 2. Turnin allin. 3. Phil vitsailee Red Labelista turnausjohtaja Savagen kanssa. 4. “Kalla Kalla” miettii ja kaivaa lohia nenästään. 5. Board turnilla. 6. Phil ei usko millä “Kalla Kalla” kopitti. 7. Boardi rivalla ja voittohanska. 8. “So sick”!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

.

 

 

 

 

 

 

WPT Maltan ensimmäinen päivä on pyörähtänyt käyntiin ja täällä ollaan Portomason kassun yläkerrassa. Blindit näyttää tällä hetkellä 150/300 ja tälle tasolle on itsensä selvittänyt 86 pelaajaa 101:stä.

Ei ihan älyttömän suuren urheilujuhlan tuntua ole ilmassa, jos vertaa vaikkapa keväällä järjestettyihin Malta Poker Dreamiin ja Unibet Openiin. Ehkäpä seuraavina päivinä lämpö nousee.

Tony G suuremmista kuuluisuuksista pelaamassa. Otti hierontaa, kun menin pöydän viereen reilille. Siinä se kyykötti niin, että alushousut ja persvako näky. Hyi hitto! Ei ollu Björnin Borgilta hankitut housut. Otin kuvia, mutta en persiistä.

Spungershown poikamiesboxin valloittaja Aleksi Savela on hyvissä. Aloitusstäkki on tuplattu 60 kiloon ja papat ottaa lukua. Viimesessä kädessä ennen ruokataukoa nähtiin Aleksin pöydässä mielenkiintoinen käsi, jossa voittaja sai 10k rivavaluen seiska nelosilleen. Flop oli 227 kahella hertalla, alkuperänen korottaja (kuvassa alla stetson-hattu päässä) konttaroi, nelkku-pappa minireissaa. Turn 7 ja nelkku-pappa lyö, kooli. River blanko ja betsi —-preflop-korottaja miettii miettii ja maksaa.  7777, easy game!

Petri Pietilän kanssa imastiin yks olut alakerrassa. Aleksi oli myös mukana. Puhuttiin backgammonista, pokerista ja Puolan maasta. Pietilällä on muuten neljä backgammonin joukkuemaailmanmestaruutta. Että siitäpähän.

Venueta alla

 

Sir Alexis ja käsi numero 7777

Tonyyy! Look at the camera!

Leave a Reply