Uusi vuosi, uudet kuteet!

January 8, 2011 - by admin · Filed Under Blogi Leave a Comment 

Kohta kolme viikkoa vietetty koto-Suomessa ja lähinnä lomaillen. Pakkaset on pitäny sisällä ja tästä syystä on tullu luettua aika paljon. Pokkaaki oon pelaillu ja vetoja lyöny jokusen verran. Kerran on tullu käytyä jopa luistelemassakin! ;)

On aina hienoo olla Suomessa visahtamassa, vaikka oiski vähä kylmä. Onpahan ainaki jotain kerrottavaa etelän eläjille, jotka ei oo välttämättä lunta ja pakkasta nähneetkään. -30 astetta ja siitä hengissä selviäminen aiheuttaa paikallisissa alkuasukkaissa aina oikeutettua kunnioitusta. :)

Vetoseurantaa en oo kerenny päivittämään, koska en oo käyttäny omaa konetta lomalla ollenkaan. Katotaan jos ne sais tänne tällä viikolla. Sen verran voi ennakoida, että panostuksia on vähä nostettu ja sitä kautta runikni tietenki myös käänty ja esim. tämä viikonloppu oli tosi huono. Saa nähä vieläkö ollaan päälle sadan palautusprosentilla painamassa.

Vuosi on vaihtunu ja nyt ois taas aika lupailla kaikkee paikkaansa pitämätöntä itelle ja muille. Meikä on tässä tosi hyvä ja yleensä tavotteet vedetään niin tiukiks ettei tämmönen heleppoon elämään tottunu saavuta niistä ku korkeintaan puolet. Viime vuonna kävi samoin, mutta oon silti ihan tyytyväinen, vaikka ei niitä kaikkia tavotteita tullu ees yritettyä. hehe Ne tärkeimmät tuli saavutettua ja sen takia viime vuos jäi hyvinki plussalle.

Kehotan kaikesta huolimatta kaikkia laittamaan ylös omia tavoitteitaan ja ehkä keksimään jotain uutta näiden kuluneiden “tipaton tammikuu”, “lopetan karkin syönnin” ja “liikun väh kerran viikossa” lupausten tilalle. Ne voi olla varsin tarkkoja ja tiukkojakin. Tällä tavalla tulee jotain tehtyäkin, vaikka puolet jäis saavuttamattaki. ;)

Huikeeta Uutta Vuotta kaikille!!!

Kyylästäjä

Leave a Reply