Unibet Open Malta

March 12, 2011 - by admin · Filed Under Blogi Leave a Comment 

Täällä ollaan ekassa isossa turnauksessa tsekkailemassa meininkiä. Main Eventin toinen päivä menossa ja mukana Spungershown proista vielä Ryynäs Sape. Keravan vahvistus lähti jo ekana päivänä lauluun ja Wilhos tippu nyt juuri toisen päivän alussa. Käsistä ja tilanteista lisää varsinaisessa Unibet Open Live seurannassa, jonka laitan tänne nettiin tän päivän aikana. Yritetään saada sinne sitte kuvia ja haastattelun tynkää kaikilta turnauksiin osallistuneilta.

Huippu lepponen meininki on ollu ja vaikka ei oo pelannukaan ni aika ei oo käyny pitkäks. Tosi paljo uusia naamoja nähny ja pippaloita on pidetty aamutunneille asti. Pokkaproitten kanssa bileetkin on aina kosteemman puoleisia ja tämän myötä myös hauskoja tilanteita on sattunu. Muun muassa Sape tuumi et Villen farkut (haaroissa reikä) joutaa vaihtoon ja nykäs ne sit ylimmästä kerroksesta kadulle. :)

Tänään sain pressi-kortin tänne turnausalueelle ja kirjottelen tässä pelipöytien äärellä näitä juttuja nettiin. Ympärillä on noin 30 muuta nettisivujen päivittäjää. Edustettuja maita mm. Suomi, Ruotsi, Puola, Tanska…ja nettisivuista mm. pokernews, pokerkings, pokerisivut ja tietenkin spungershow. ;)

Pitääpä rueta säätämään Live seuranta sivua, jonne päivitetään Sampon tilanne Mainista, tämän illan Omppu side eventin tilanne sekä turnauskuvat ja muut jutut. Muista käydä kattomassa sivut niin pysyt ajan tasalla. Unibetin omaa Live Streamia näkyy täällä: http://www.unibetopen.com/livestreaming/ ja saattaapa siellä vilahtaa tuttuja naamojakin välillä. :)

Kyylästäjä

Leave a Reply