Spungershow ja GambleGeneration.com

August 26, 2011 - by admin · Filed Under Blogi Leave a Comment 

Spungershow alkaa valmistella viimeselle syksylle menoaan ja samalla rakennetaan uusia sivuja GambleGeneration.comiin. Tämän takia vois kirjotella siitä miks Spungershow noin vuosi sitten laitettiin tulille, mitä ollaan tänä aikana opittu ja mitä uutta GG (virheistä opittuamme) pitää sisällään.

Muistan, kun ensimmäisen kerran kesällä 2008 googlailin ekaa kertaa rakeback- ja muita pokeriaffisivuja ja ehotin Wilholle sivuston perustamista. Asuin silloin kesällä Joensuussa ja tarkotus oli jäädä sinne pitemmäksikin aikaa, opiskella ja ehkäpä pyörittää pokkasivuja. Kesän aikana aloin kuitenkin hakea töitä ja kun niistä ei heti kotimaan kentiltä alkanu kuulua mitään, laajensin reviiriä ulkomaille. Kutsu kävi lopulta lokakuun alusta Puolaan ja samalla affisivuston perustaminen jäi tulevaisuuteen.

Reilu vuos meni Puolassa ja Espanjaan muuton jälkeen alettiin suunnitella uudelleen omia sivuja. Kesällä 2010 saatiin vihdoinkin hankittua domainit ja pelit meidän sivustolle ja affihommat käyntiin. Sivut ostettiin valmiina pakettina superhalvalla ja päivitys tapahtui (toimii näin vieläkin) ilmasella WordPress-blogiohjelmalla.

Spungershow ei alun perin pitänyt sisältää juurikaan sisältöä vaan pelkästään toimia pokeridiilien esittelysivustona ja siksi sille valittiin Wilhon entinen pokerinikki osoitteeksi. Myöhemmin alettiin kuitenkin lisäämään sisältöä sivuille ja huomattiin että nimenvalinta ei oo osunu ihan nappiin. ;) Suomalaisetkaan kävijät ei saanu tästä nimestä selvää ja vielä vähemmän sitä kukaan muisti sen kuultuaan.

Sisältöä siis lisättiin ja samalla, kun vuoden alussa seurattiin Ryynäs Sampon otteita liveturnauksissa huomattiin että porukkaa kiinnostaa liveturnausraportit ja pelien seuranta. Näitä tarjottiin viime keväänä kolmessa turnauksessa: Unibet Open Malta, Malta Poker Dream ja Irish Poker Open ja tilanteita päivitettiin Facebookiin ja nettisivuille. Vaikka FB:n turnauspäivityksiä luki moni ja kommentoikin jokunen, niin se ei paikkana ole paras mahdollinen päivityksille. Tästä syystä GG:ssä tulee olemaan foorumi, jonne turnausraportit päivitetään. Näin turnauksen voi nähdä foorumilta yhtenä kokonaisuutena sekä päästä paremmin kommentoimaan sen tilanteita. Blogit siirretään myös foorumille ja toivottavasti saadaan tätä kautta myös käyttäjien omia blogeja sinne luettavaksi.

Tästä keväästä lähtien ollaan etitty meidän sivuille designeriä, joka vois laittaa vähä enemmän bling-blingiä ja sexiä Spungershowhun. Spungershowllahan ei ole ollut edes varsinaista logoa ollenkaan ja ulkoasukin kaipaisi kohennusta. Uuden domainin myötä saadaan GG:lle logo ja muutetaan sivujen ulkoasua sekä rakennetta. Yritetään myös selkeyttää sisältöä ja tuoda sitä ulkopuolelta lisää. Lisäksi käännetään osa sisällöstä englannin kielelle, että voidaan paremmin palvella ulkomaisia pokerituttuja ja random vierailijoita myös netissä.

Itä-Suomi ja etenkin Joensuu on ollut Spungershown omaa aluetta, vaikka kävijoitä ja käyttäjiä onkin ollut ympäri Suomea. Kiitos vain muuten kaikille pelaajille luottamuksesta! Tarkoituksena ois rakentaa täällä Maltalla GG:lle toinen yhteisö suomalaisten lisäksi. Ajoitus tänne muuttamisella ei olisi voinut olla parempi. Maltahan on tällä hetkellä kuuminta hottia pokerinpelaajien keskuudessa ei vähiten tulevan WPT:n (tulossa mm. Helmuth, Seidel, Lamb, Tony G, Laak, Esfandiari) ja muiden liveturnausten takia vaan myös yhtenä mahdollisena pro-gambling asuinpaikkana pelaajille. Uidaan tähän meininkiin mukaan, kuohastaan pintaa syvemmältä Maltan gämblingskeneä ja katotaan keneen GG-fisut jatkossa törmäileekään.

Tämän lisäksi on suunnitteilla muitakin juttuja, mutta niistä sitten lisää kun aika ja paikka on parempi. Kaiken kaikkiaan vois sanoo, että se mistä vuos sitten lähettiin, niin ihan semityytyväinen voi olla että saadaan uusittua sivut nyt ja vieläpä ammattilaisten voimin. Paljon enemmänkin ois tietenkin voinu tehä, mutta leipää on ansaittava muualtakin joten aika ei aina riitä kaikkeen. Ja elämästähän pitää osata myös naattia.

Hyvät ruskat kaikille ja GG! ;)

 Kyylästäjä

Leave a Reply