Parempi myöhään, jos silloinkaan

June 25, 2011 - by admin · Filed Under Blogi Leave a Comment 

Viimesimmästä päivityksestä on kulunut kirjaimellisesti kuukausia. Syynä on huonosti menneet pelit ja pelin vaihto Omahan High Low -versiosta Highin. Ei vain ole jaksanut itkeä biiteistä ja omasta kalailusta. Pelin vaihto oli tehtävä, koska hillossa ei vain löydy tarpeeksi pelejä yhdeltä saitilta, niin että voisi grindata kuutta pöytää nonstop koko päivän. Pelien keskittämisellä yhdelle saitille on selviä etuja esim. rakekisoissa pärjäämisen kannalta.

Kuukauden opettelun ja tuskailun jälkeen Highn kulmat alkaa pikkutasoilla pikkuhiljaa löytymään. Tässä kuussa olen pelannut suurimmaksi osaksi 50 pelaten ajoittain myös satasta. Hilloa en ole myöskään unohtanut vaan aina kun Bossilla on ollut pöytiä auki tasoilla 30-200 olen myös niissä pelannut. 200 hilloon olen ostanut aina minimillä sisään ja valehtelematta joka kerta jäänyt näistä shoteista yhden tai useamman minibinin voitolle. Tämän tason regut tekevät isoja virheitä ministäkkääjää vastaan ja hyvillä aloituskäsillä prereissaaminen ja loppujen tunkeminen flopilla on (lähes) aina +EV. Regut ei välitä pienestä tappiosta eivätkä muuta prereissurangeaan, vaikka vasemmalla puolella istuisikin shorttaaja. Tyypillisiä esimerkkejä on reissaaminen neljällä isolla kortilla ilman low mahdollisuutta ja näillä rereissun koolaaminen. Tämän lisäksi hillossa varianssi pienenee splitpotin takia, joten shorttaajalle isommat hillopelit on hyvä tapa kasvattaa rollia.

Kuten blogikin myös Spungershow on elänyt hiljaiseloa viimeisen pari kuukautta. Suurin syy tähän on se, että olemme etsineet sivustolle web designeriä ja tätä kautta uutta ilmettä logoineen päivineen koko sivustolle. Tämän takia olemme viivyttäneet myös uuden materiaalin lisäämistä sivustolle. Esimerkiksi Jorma Vuoksenmaan haastattelun perään on kyselty ja se on valmis, mutta olen halunnut säästää sitä uuden sivuston ”avajaisiin”. Ehkä tulossa on myös kokonaan uudet sivut, mutta tästä myöhemmin lisää.

Maltalla on tällä hetkellä superkuuma. 30+ astetta joka ikinen päivä ja talvella niin viileät kämpät ovat muuttuneet pätseiksi ja yölläkin lämpöä on liian paljon nukkumiseen. Siksipä suuntaankin heinäkuuksi Suomeen ja Pohjois-Karjalaan. Vaihdan shortsit verkkarihousuihin ja menen ongelle. Savustettuja fisuja ja karjalan paistia tulee varmasti maisteltua ensi kuussa.

Toivotan oikein hyvää kesää itseni ja Spungershown puolesta kaikille sivuston käyttäjille!!

GG

Kyylästäjä

Leave a Reply