Paistetta risukasaan

January 8, 2011 - by admin · Filed Under Blogi Leave a Comment 

Marraskuu takana ja niin kun pitäs olla synkkää, niin tänä vuonna marrasq oli vuoden aurinkoisin kuu. Sain kotiutettua mukavasti pokerista ja paisutin sekä Goal Winin että Noxwinin tilit joululihavuuteen. Toisin sanoen tarkottaa sitä, että joulukuussa niistä voi sitten runin käännyttyä kuoppailla suurimman osan pois. Heheh

Alotin pelaamaan Entractionilla viiden kortin Hilloa ja ainakin alussa näytti siltä että siellä mitään muuta ookkaan kuin paisteja. Kuun loppua kohden rupes kivikkojakin löytymään, kun poikien palkat ja viikkorahat oli hävitty ensimmäisen kolmen viikon aikana paremmille pelaajille. Kuun alkupäivät on kyllä yleensä keskimääräistä parempia ajankohtia grindailla.

Tammikuussa olis Maltalle muutto edessä. Espanjassa tuleekin oltua siihen mennessä noin 11 kuukautta ja vaikka mieli tekis jäädä niin busineksien takia lähetään merta edemmäs kalaan. Maltan reissusta tulee varmasti mielenkiintonen ja kliseisesti sanottuna opettavainen.  Oon aivan varma, että sen jälkeen oon monella tapaa rikkaampi ;) ku ennen.

Uusiin maihin muutto on aina elämys. Vähä jännittää ja mielessä pyörii samat kysymykset: millasia ne ihmiset on, onko kallista, millasta ruoka on ja millasia ne paikalliset tyttäret on?? Muistan ku ekan kerran neljä vuotta sitten muutin Espanjaan asumaan, miten kaikki loksahti paikalleen ja vaikka kieltä ei osannu paljoakaan ni muiden vaihto-opiskelijoiden kanssa oli helppo kommunikoida. Ja ne partyt!  Huhu!

Sitten valmistumisen jälkeen muutto Puolaan ja aivan toisenlainen kokemus. En oikein millään kotiutunu sinne ja poismuutto oli helppo valinta reilun vuoden jälkeen. Puolan reissussa parasta oli, että se aukas silmät sille mitä haluun tehä työkseni tai ehkä pikemminkin niin et tietää mitä ei haluu tehä. Siitä oon varma, ettei työ tule olemaan 9-17 toimistotyötä tästä lähtien tai sanotaan niin että kaikkeni teen sen eteen ettei sellasta tarvii enää tehä. Liian moni ihminen tekee vielä vuonna 2010 sellasta työtä, jota on pakko tehä ja josta ei nauti pätkääkään. Vuosi Puolassa anto mulle suurimman motivaation, ettei koskaan enää. Vuosi “oikeita töitä” kuulostaa lyhyeltä ajalta ja hätäseltä (päätökseltä), mutta en oo katunu hetkeäkään.

Meikälle iskee aina vähän väliä vimma johonkin aiheeseen ja niin on käyny nytkin. Viime aikoina oon ettiny tietoa neuro- ja aivotieteistä (en tiiä onko oikea suomennos tuo aivotieteet) ja kattonu paljon Google Tech Labin videoita aiheesta. Todella mielenkiintosta shittiä mielen sekä aivojen toiminnasta, stressin vähentämisestä ja meditoinnin ja neurotieteiden “symbioosista”. Jos vaan asennoituu aiheisiin ennakkoluulottomasti, näistä löytyy varmasti kikkoja jokapäiväseen elämään kuin myös pokeriin. Videoita voi hakea youtubesta hakusanalla “neurosciences”. Näistä seteistä vois kirjotella myöhemmin lisääkin.

Jos ei tuu kirjoteltua ennen jouluaattoa niin kaikille hyvät joulut!

Kyylästäjä

Leave a Reply