Lomailua, pelailua ja monttua

January 8, 2011 - by admin · Filed Under Blogi Leave a Comment 

Palasin Suomen/Italian reissulta reilu viikko takaperin ja sen jälkeen oon pelannu enemmän tunteja per päivä kuin koskaan ennen. 4-6 tiskiä kerrallaan 25-100 tasoilla ja lahoin tuloksin. Molemmat saitit, Goalwin ja VCPoker on runnannu kettuillen ja tuloksena pienoista lämpöä ja sen seurauksena hajonnut hiiri. Viimeset 70k handua pelkkänä rakeback warrionina alkaa syömään…

Oon kokeillu hieman aiempaa aggressiivisempaa peliä ja tuntuu että jatkossakin mennään tällä tyylillä, vaikka tulokset ei vielä mitään elektroluxusta ookkaan. Koko ajan on kuitenkin tunne että peli menee eteenpäin, vaikkakin hitaasti. Tän aggressivisemman pelityylin myötä on myös erittäin huonot koolit lisääntyneet. Se on osaltaan myös runin syytä, koska niin usein vedetään rivalla ohi et on pakko ajoittain tarkistaa ettei vaan bluffata. Ja yhtä usein ne nutsit siellä on. Joitain älyttömiä puskujaki löytyy, mut tää nyt varmaan vaan kuuluu asiaan. :)

Välillä on tosin tuntunu et joku pitää käsijarrua päällä. Oma tunne pelistä on se että kehistystä on tapahtunu, vaikka tulokset ei puhu sen puolesta. Syyskuu on osotus siitä et ilman yli ev:n runnaamistakin pystyn hyvään tulokseen tasoilla 50-100, mutta tästä huolimatta joku mättää.  Välillä softatki kaatuilee ja niiden takia menee isoja podeja sivu suun. Sanotaan, että fiilikset on kaksjakoset. Tuntuu hyvältä ku pystyy tekemään aiempaa parempia riidejä, mutta osaks myös huonon runin vaikutuksesta epävarmuus omista taidoista kummittelee taustalla.

Pokeri näemmä vaatii paljon enemmän henkistä työtä kuin kuvittelinkaan. Se ei riitä, että ymmärtää pöydän sisäsen psykologian ku siihen päälle pitäs osata pitää oma, pöytien ulkopuolinen, henkinen vireys kunnossa. Välillä tuntuu hiukka raskaalta, täytyy myöntää. Mut ajatus siitä, että pitäs palata ”oikeisiin, 8-16” töihin, saa jaksamaan taas seuraavan sesarin vaikka kuuppaan tuliski. :)

Joka tapauksessa seuraavat puolitoista kuukautta pelataanki sitten paljo ja jouluna pidetään taas pidempi loma Suomessa. Perinteistä joulupäivä-töryä ootellessa. :)

Kyylästäjä

Leave a Reply