Liveturnauksia

March 21, 2011 - by admin · Filed Under Blogi Leave a Comment 

Blogi on ollut pitkään hiljaa ja syy löytyy peleistä ja kaatuneesta koneesta. Oon montuttanu kivasti netissä viimesen kuukauden aikana. Ei oo montaa voittopäivää ollu ja kun kolme viikkoa sitten läppäri jääty päivityksiä tehdessään pakottaen lopulta formatoimaan koko kovan, niin ei oo viittiny/pystyny päivittämään vetojakaan. Vedotkin tosin on nyt tauolla, sillä kyllästyin niihinkin ekan pitemmän tappioputken aikana, joka osu suurin piirtein samoihin aikoihin koneen kaatumisen kanssa.

Toissa viikonloppuna oli tosiaan Unibet Open. Hurmos-viikko vietettiin nuorempien pokeritähtien seurassa ja oli reteetä reilata poikien live- ja nettipelejä. Itekki oppi jotain uutta pelkästään kattomalla näitä sankareita ja en ollu ainoa joka ihasteli meijän vierailijoitten pelejä. Haastattelin sunnuntaina Jorma Vuoksenmaata, joka sekin kehu Sampon peliä ja asennetta. JV:n haastattelu kesti noin tunnin verran ja mukaan mahtu myös tosi mielenkiintosta, aivan tuoreita uutisia Jorman suunnitelmista. Näistä lisää kunhan saan kirjotettua tästä jutun valmiiksi.

Viime viikonloppuna oli sitten omat livepelit vuorossa ku Ville sai houkuteltua Casino di Venezialle pelaamaan Spanish Deep Stack -turnausta. 180e + 20e bini, 50 000 alotusstäkki, 30min tasot ja noin 40 pelaajaa. Viis parasta sai rahoja ja palkinnot meni suunnilleen näin:  n. 2300e, 1600e, n. 1000e, 650e ja 360e.

Vaikka turneen nimi olikin Spanish Deep Stack niin ei siellä ainuttakaan spanskua ollu pelaamassa. Suurin osa maltalaisia, kaks amerikkalaista, kaks suomalaista ja sit random-kansalaisia loput esim. yks ruotsalainen muija, joka lopulta voitti turnauksen. Taso ei mitenkään päätä huimannu ja etenkin ku minun oikeella puolella ekassa pöydässä ollut patonki tippu, niin kukaan ei tehny hirveitä muuveja vaan pelasivat aika lailla omia korttejaan läpi koko turnauksen. Ite oon paisti livepeleissä ja varsinkin ku pelataan NLHE, mutta tässä turnauksessa olin onnekas ja sitä kautta oli hyvä ja luottavainen fiilis pelata koko ajan.

Eka päivä meni koko ajan vähän yli averagen ja pelasin kaks isompaa pottia koko päivän aikana. Yks mielenkiintonen käsi tuli tätä oikeella puolella istuvaa ranskalaista vastaan. Se avas cut offista normisti, jota se oli aika aktiivisesti tehny joten sillä oli helposti paljon kuraa valikoimassa. Reissasin siihen n. kolme kertaa sen reissun 84o ja patonki maksaa. Floppi tulee AT2 ja lyön n. 2/3 potin jatkon ja se tulee vähä reilut minit yli. Mietin vähän aikaa ja foldaan ja patonki näyttää J9o. Jälkeenpäin mietin, että oliskohan se oopista ässällä tai monstereilla tehny tuota. En kyllä usko ja niinpä ois ollu hyvä paikka reissata. Helppo olla jälkiviisas, mutta joka tapauksessa tässä tuli hyvin esille et paljon on vielä opittavaa.

Toiseen päivään lähin ihan ok stäkällä ja yritin vain sillon tällön ryöstellä blindejä ja pitää potit pieninä ilman muuveja. Olin varma että jos vaan tulee kortteja niin nämä vihut tekee myös virheitä. Tällänen tilanne tuli ku cut offista reissasin KTo ja BB (Chicagon suurimman pokerisalin omistaja) koolaa. Floppi tulee kymppi korkeena ja lyön jatkon johon BB instana allin. Helppo koppi ku kaveri suht shortissa ja johan JT:tä vastaan. Käsi kestää loppuun asti. Toinen onnenkantamoinen tulee ku saan KK ja shortti vihu puskee AQ:lla minun reissun päälle allit. Snapcall ja Kustit kestää loppuun. Seuraava tiputus tulee ku ranskis reissaa ja minun oikeella puolella istunu maltalainen jallittaja puskee loput merkit keskelle. Mietin JJ:llä vähä aikaa, koska kaveri oli pelannu suht tiukasti ja mm. näyttäny kaks kertaa QQ. Koppaan kuitenkin ja ollaan flipissa ku sillä on AQ. JJ kestää ja jallittaja ulos. Rupeen kättelemään kaveria, mut eipä kelpaa. Liekö syynä ollu yks ohiveto suoralla sen settiä tai rattaita vastaan aiemmin. Kalahan se oli, joutiki mennä. :)

Noiden jälkeen oli hyvä stäkki ku ruettiin pelaamaan 9 hengen FT:tä, jonka alussa olin suht korttikuollu enkä pelannu juurikaan käsiä. Pari tippu ja shortit onnistu bubblessa tuplailemaan hyvin. Olin chipeissä Top3 koko ajan. Sitte ku oltiin rahoilla ni rupesin samaan jo pieniä pareja ja Ax yhistelmiä ni rupesin taas aktiivisemmaks. Tässä vaiheessa blindit ja antet niin isoja ja pelaaja liian tiukkoja tähän nähden, että vein hyvin merkkejä preflop tai viimestään flopilla. Yhen potin pelasin näyttöön asti, kun reissasin J7 herttaa buttonilta ja turneen voittanu leidi ottaa BB:stä kiinni. Floppi tulee 336 kahella hertalla ja lyön jatkon. Leidi koolaa ja turn tulee 7 (nyt myös 2 ruutua). Turn menee sökösökönä, koska en halua koolata sököreissua. Rivalta tulee ruutu K ja leidi donkkaa n. 3/4-osaa potista. Mietin taas ja koolaan. Vihu näyttää 6 ja meikä vie 7733K poden. Potin jälkeen olin tyytyväinen turnin sököön, mutta nyt en sitten tiiä miten hyvä se loppu peleissä oli. Tuleeko pienet yliparit tai värinvedot turnilla yli, jos lyön. Jos vihu ei lyö riveriä, uskaltaako valuttaa mikäli riva esimerkiksi juuri tuo ruutu K. Vihu oli tehny kerran aikasemmin turnilla sököreissun pre-avaajan turnin jatkolyöntiin ja ehkä tästä syystä päätin pitää potin pienenä.

Tuon potin jälkeen olin tosi hyvissä ja sain vietyä taas parit blindit nousten to 640 000. Kaks pelaajaa tippuu aika nopeasti ja ollaankin juuri ennen taukoa 3way. Johan tässä vaiheessa, toisena olevalla ruotsalaisella Annalla n. 400 000 ja kolmannella USAlaisella Charliella n. 250 000. Viimesessä kädessä ennen taukoa teen virheen. Anna reissaa buttonilta ja otan kii A5o SB:stä. Floppi on AJ3 ja sököreissaan kaiket ineen ja Anna koolaa lähes instana ja näyttää AT. Tosi huono pusku, vaikka siinä oli värinvetoakin pöydässä. Ehkä kool(e)illa ois hävinny vähemmän. Eihän tuosta oikein poiskaan pääse, ehkä kolmanteen barrelliin. Tipun siis shortiks kun palataan tauolta ja heti ensimmäinen käsi tuo ratkasun. Foldaan 53o buttonilta. Charlie SB:stä limppaa ja Anna sököttä. Floppi tulee 46T kahella padalla. Charlie sököttää, Anna bettaa, C sököreissaa vähän päälle, A instana allin ja C snapkoolaa. Kaikki tapahtu niin nopeesti, että tuo meni semisti ohi alkuun. Kortit käännetään C näyttää 75 pataa ja Anna 64o. Tasan 50/50-flippi kyseessä. Turn 4, C ulos ja meikä rahastaa vähintään 1600e. Huppi kestää kolme kättä. Viimesessä minireissaan buttonilta J7, tarkotuksena foldata jos tulee yli, A maksaa. Floppi tulee 467 ja A donkkaa kaiket, mie instakoolaan. Sillä taas 46 ja en saa apuja. Eka rahastus livestä kuitenkin. Maistuu! :)

Ilman A5 sössimistä ois ollu hyvätkin saumat voittaa, sillä vaikka oonkin paisti NLHE ja livessä niin ei ne
muutkaan huippuja ollu. Mutta ainahan pitää vähän sössiä.

KyylästäjäLeave a Reply