Ensimmäinen vetoseuranta

January 8, 2011 - by admin · Filed Under Blogi Leave a Comment 

Niin kuin tuli eilisessä päivityksessä mainittua alotin männä viikolla vedonlyönnin. Niin kuin muutenkin sijoittamisessa kuuluisi tehdä, pistin siihen sellasen summan minkä voin jopa hävitä siihen. Häviäminen ei tietenkään ole tavote, kun tähän lähtetään vaan pienillä panostuksilla pikkuhiljaa virheistä oppien pidetään palautusprosentti vaikka väkisin päälle satasen.

Kolme päivää on nyt takana ja vetoja on lyöty yhteensä 23. Kohteita on otettu seuraavista sarjoista: Jääkiekon SM-liiga, KHL, NHL, Salibandyn MM-kisat, Valioliiga sekä NBA. Panoskoko vaihtelee keskimäärin 6-14e välillä yhtä poikkeusta lukuun ottamatta. Aston Villa oli monien mielestä lauantain helmi ja tankkasin sitä lisää puoliajalla tilanteessa 1-0 ajatuksena surettaa sitä myöhemmin myymällä Villaa pienemmällä kertoimella. Tätä ei kuitenkaan tarvinnut tehdä Villan tehtyä 2-0. Peli päättyi lopulta 2-1.

Vedot lähti hyvin liikkeelle ja huolimatta eilisen osumattomista kohteista ollaan ihan hyvin plussalla. Alla olevasta linkistä pääset katsomaan seurannan .pdf-muodossa.

Vetoseuranta

Tänään isketään La Ligaan ja Englannin Valioliigaan. Päivittelen seurantaa 1-2 kertaa viikossa, joten seuraava päivitys löytyy täältä todennäköisesti loppuviikosta.

Kyylästäjä

Leave a Reply