Bäk in Spain

January 21, 2011 - by admin · Filed Under Blogi Leave a Comment 

Mutta olihan bäd biittiä matkalla. Varasin lennot viime tiistaille välillä Kuopio – Helsinki – Lontoo ja sitten keskiviikoks Lontoo – Gibraltar. Kuopion kone (Blue1) myöhästy tarvittavat kaks tuntia huonon sään takia ja missasin tästä syystä EasyJetin lennot etelään. Vakuutuksia ei tietenkään ja omasta kärpäslätkästä läks lennot. Nami! Eipä siinä, yö Helsinki-Vantaalla ja yön aikana AirBerliniltä uudet lennot Berliinin kautta Malagaan. Kun sitte saavuin Malagaan niin kappas, kukas oli ainoa joka ei nähny matkalaukkuaan hihnalla. Eiku väännät raportit siitä ja toivot, että nää Mañana-heimoon kuuluvat alkuasukkaat saavat sen suht ajoissa löydettyä. Tulihan se! Ja vielä parissa päivässä ja sitte ku kyselin Pedrolta missä oli laukku ollu ni kävi ilmi ettei ollu lähtenykkään Helsingistä!! Vuoden 2009 parhaimmaksi matkatavaroiden käsittelijä ei oo saamassa ainakaan minun ääntä tänä vuonna.

Joka tapauksessa nyt on viikko keihäsmatkatkailua takana ja viikonloppua lukuunottamatta pelien parissa menty. Ensin kuus päivää tuskailua pokka- ja vetorunin kanssa ja nyt on pari päivää availtu ketsuppipulloja,  pyöritetty lumipalloja ja käytetty paljon muita kliseitä tätä kuvatessa. ;) Ei puhuta mistään über-tuloksista kuitenkaan, mut tyytyväinen pitää olla.

Peli tuntus parantuneen ja sain pikkulunden myös Starsin 22d pottihilloturnauksesta, josta osan sijotin seuraavan päivän 109d vastaavaan, jossa olin sitte korttikuollu lähes koko ajan. Ku sitte heräsin AA28ss kanssa buttonilta ja nabsautin nut värin + nut lown flopille ja kaveri maksaa miun pikkupuskun 2nd nut low + suorallaan, niin eikös se 2 tule rivalla ja puolet potista tälle idiootille. Tuolla ois päästy averageen sillä hetkellä. Sen jälkeen otan muutamia floppeja ilman mitään erikoista ja ku 6-7bb jälellä ni CO:sta pusken lähes kaikki sisään A34Jss ja kaks urpoa maksaa buttonilta ja pieneltä blindilta. Molemmilla vain hieman yli minun stäkkiä suuremmat pinot. Ja kun kortit kääntyy, ni en tiiä mitä ajatella. Buttonilla 6642ss!!! ja pikkublindillä A5K9ss! ja pelataan kuitenkin 109d hilloa ja oon suunnilleen kerran näyttäny kortit ja seki oli tuo ässäpari-käsi. Pöytään 882 Q 2 ja tää yks rainman vetää skuupilla koko potin. Huhu! No tietää ainakin, että noita kannattaa jatkossakin kokeilla.

Tällästä tähän asti ja näin myös jatkuu Maltan muuttoon asti. Siihen ei olekaan enää ku reilu viikko aikaa ja hotlat on varattu ensimmäiseks viideks yöks. Siitä pitäs sit joku mukava maltalainen kimppakämppä löytää ja asettua taloks. Ja kun tämä on tehty ni sit pitäski alotella överimmin näitä sivustojuttuja.

Mutta näistä sitten mañana…

Kyylästäjä

Leave a Reply